หน้าหลัก > ข่าว > กิจกรรม > The SSRU College of Nursing and Health headed

2018-03-23 09:00:16

The SSRU College of Nursing and Health headed by Dr. Ponpun Vorasiha, held regular monthly faculty meeting on March 15, 2018. Among the things discussed were: The important activities of the college in the coming weeks/months, like the comprehensive test of the graduating students; Graduation and Pinning Ceremony for the graduating class; the screening of the new students for the new school year and the annual English Camp of all the nursing students from First-Fourth Year. Some other important matters were also discussed. The purpose of the regular monthly meeting is to discuss about all the possible activities, projects, and other concerns for the continuous improvement of the learning and instruction , the students, the teaching staff, and all other areas of the faculty as a whole.

Cr. Facebook: DrPonpun Vorasiha