หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวกิจกรรม > The SSRU College of Nursing and Health held Academic Meeting

2018-03-23 09:03:14

The SSRU College of Nursing and Health held Academic Meeting on March 16, 2018 which headed by Vice President for Academic Affairs, Assistant Professor Dr. Somdech Rungsrisawat . Among the agenda discussed were the free enrollment , teaching load of faculty, research project of students, and problems of learning and instruction.

Cr. Facebook: DrPonpun Vorasiha